Dit hår - Din påklædning!     5-2

1Kor 11,5-6

v5 Men enhver kvinde, der beder eller taler profetisk med utildækket hoved, bringer skam over sit hoved; hun kunne lige så godt have raget håret af.
v6 Ja, for hvis en kvinde ikke tildækker sit hoved, kan hun lige så godt lade sig klippe. Men da det nu regnes for en skam, når en kvindes hår er klippet, eller hendes hoved er raget, skal hun have hovedet tildækket.

1Kor 11,15

mens det er ærefuldt for en kvinde at have langt hår? Hun har jo fået håret som et slør.

1Kor 11,14

Lærer ikke naturen selv, at det er vanærende for en mand at have langt hår,

1Mos 24,65

og spurgte trællen: "Hvem er den mand, som kommer os i møde dér på marken?" Trællen svarede: "Det er min herre," og så dækkede hun sit ansigt med et slør.

1Mos 38,14

Hun tog sine enkeklæder af og dækkede sit ansigt med et slør, så hun var tilhyllet. Så satte hun sig ved indgangen til Enajim på vejen til Timna. For hun vidste, at Shela nu var voksen, og alligevel var hun ikke blevet gift med ham.

2Mos 34,33

Og da Moses var færdig med at tale med dem, lagde han et slør over sit ansigt.

Es 3,19

øreringe, armbånd og slør,

Ez 16,10

Jeg klædte dig i broget tøj, gav dig sandaler af delfinskind på fødderne, bandt et skærf af fint linned om dig og dækkede dit hoved med et finvævet slør.

Ez 16,13

Du smykkede dig med guld og sølv, du var klædt i fint linned, finvævet slør og broget tøj, din føde var finmel, honning og olie. Du blev meget smuk, du fik kongelig værdighed.